Port

RISK INTELLIGENCE GÅR PÅ BØRSEN

 

Efterretningsanalysevirksomheden Risk Intelligence er førende leverandør af trussels- og risikovurderinger til havs og i havne. Kunderne repræsenterer mere end 12% af den globale handelsflåde.

Selskabet har udviklet en abonnementsbaseret teknologiplatform, der skaber grundlag for kraftig vækst. Med noteringen kan selskabet markedsføre sig mere offensivt og samtidig udvide sit marked til også at dække trusler og risici på land, hvilket er et marked, der er 20 gange større end det maritime.

For english summary please see below.

 

SedermeraNordnetGemstone Capital

Risk Intelligence kraftigt overtegnet

Vedbæk, den 2. august 2018: Tegningsprocessen, som afsluttedes den 31. juli, førte til tegning over al forventning. Tegningsprocenten på den samlede emission på 12 millioner blev på 379.6% (overtegning på 279.6%) og på den offentlige del af emissionen på 5 millioner blev tegningsprocenten 771.2% (overtegning på 671.2%). Tegningen var fordelt på i alt 1772 tegnere. Hans Tino Hansen udtaler: ”Jeg er meget stolt over udfaldet og beklager samtidig at mange tegnere vil opleve at de får en mindre tildeling end ønsket eller i værste fald slet ingen tildeling. Jeg håber at så mange som muligt kan og vil tegne de ønskede aktier efter at handlen i vores aktie går i gang, forventeligt den 17. august”. For yderligere information henvises til pressemeddelelsen af dags dato nedenfor.

Interview med CEO Hans Tino Hansen

News Agency Direkt interviews Hans Tino Hansen

Hans Tino Hansen præsenterer Risk Intelligence på et Investormøde i Stockholm

Vinderen
CEO Hans Tino Hansen overrækker præmie

Vinderen af vores konkurrence ved vores investorevent i Parken tirsdag aften er Stine Kit Gerster fra København.

Hun havde svaret rigtigt på spørgsmålet om hvad navnet på det nye modul til Risk Intelligence System er: LandRisk.

Webinar - den 24. juli kl 17 AFHOLDT

Nordnet og Gemstone Capital tilbyder nu en unik mulighed for at deltage i et webinar på tirsdag d. 24. juli kl 1700 med CEO, Hans Tino Hansen. 

Hold dig opdateret

Denne side vil løbende blive opdateret og udviklet med nyt indhold, både før, under og efter tegningsperioden.
Hvis du er interesseret i at modtage materiale og nyheder om noteringen, kan du tilmelde dig maillisten.

BorsenPlay

Se med når CEO Hans Tino Hansen er i studiet hos Børsen Play. Ny dansk børskandidat: Sikring mod pirater og terror har milliardpotentiale.

Bemærk at Børsen Play kræver et betalt abonnement – men du har et gratis klip til rådighed per dag.

Radio24syv

 Millionærklubben på Radio 24syv med interview om Risk Intelligence og IPO.

Sikkerhed mod pirateri, organiseret kriminalitet og terrorisme til søs og i havne er forretningsgrundlaget for den danske virksomhed Risk Intelligence, der nu vil hente penge på svensk minibørs til også at øge sikkerheden længere inde på land. Vi taler med CEO og grundlægger Hans Tino Hansen, og i studiet tager Helge Larsen og Philip Gunst imod dagens marked og regnskaber. Vært Pernille Enggaard

VA Finans

Risk Intelligence räknar med att få en first mover-advantage med produkten Land Risk.

Noteringsaktuella Risk Intelligence räknar med att få en first mover-advantage med produkten Land Risk och att bolaget ska gå plus 2020. Det säger vd och grundare Hans Tino Hansen vid en...

SVD

Risk Intelligence: En notering att ro i hamn?

Att analysera saker som sjöröveri tillhör vardagen för riskunderrättelseföretaget Risk Intelligence. Nu ska bolaget noteras och mycket fokus ligger på den nya modulen LandRisk.

 

borsen play

Aktie brager i vejret hos dansk virksomhed inden for risikovurdering.

Bemærk at Børsen Play kræver et betalt abonnement – men du har et gratis klip til rådighed per dag.

Borsen

Aktierne i den danske virksomhed Risk Intelligence er siden børsnoteringen i fredags eksploderet med en stigning på 86 pct. Ved børsnoteringen på den nye, danske aktieplatform Spotlight Stock Market (tidligere Aktietorget) blev aktien handlet til 6,25 kr., og nu ligger den på 11,95 kr. 

Kort Fakta

Pris
6,25 DKK per aktie

Værdiansættelse
35,9 mio. DKK (pre money)

Tegningsperiode
16. - 31. juli 2018

Mindste tegning
700 aktier á 6,25 DKK eller 4.375 DKK

Forventet første handelsdag
17. august 2018

Liste
Spotlight Stock Market

Kortnavn for aktien
RISK

Kort fakta

English Summary

English Summary

Afholdte Investormøder

Mød Risk Intelligence CEO Hans Tino Hansen og hør mere om, hvorfor Risk Intelligence er en god investering.

Hans Tino Hansen
Hans Tino Hansen, CEO

Hvem er Risk Intelligence?

Risk Intelligence er etableret i 2001 og har formået at vokse via organisk vækst til en global markedsleder inden for trussels- og risikovurderinger.

Risk Intelligence er en ledende global leverandør af trussels- og risikovurderinger, dvs. kritisk information og anbefalinger om global sikkerhed og risiko. Størstedelen af disse vedrører trusler fra terrorisme, krig, oprørsbevægelser, organiseret kriminalitet og pirateri,  som udsætter mennesker og aktiver for øjeblikkelig fare.

Risk Intelligence kundeportefølje omfatter bl.a. nogle af verdens største rederier, olie- og logistikselskaber.

Memorandum

Her kan du læse eller downloade selskabets Memorandum. Hvis du ønsker at modtage nyheder og materialer som fremkommer frem til tegningsperiodens afslutning den 31. juli, kan du tilmelde dig maillisten øverst på siden.